top of page

Banner Publicitar Stradal - Bannere publicitare

Actualizată în: 24 mai 2023

Bannerele publicitare stradale sunt cel mai accesibile reclame.

Bannerul publicitar este prezent pretutindeni, fie ca vorbim de bannere stradale fie ca vorbim despre bannere de interior, steaguri, etc. Mesajele pe care le contin bannerele publicitare sunt usor de citit si usor de montat.

Ca structura bannerele sunt realizate dintr-un material numit “textil dublu acoperit cu PVC” sau “banner poliplan”.


Banner publicitar stradal
Banner publicitar stradal

Bannere publicitare stradale


Atlas Media producator de bannere publicitare stradale la orice dimensiune.


Reclamele publicitare din bannere stradale includ urmatoarele finisari: tiv si capse.

In cazul in care nu doriti tiv si capse va rugam sa specificati. ​ Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam sa ne contactati.

Bannerele sunt printate pe Mimaki (solvent / UV), Flora (solvent) - calitatea printului este foarte mare. Banner-ul publicitar se poate printa la orice dimensiune dorita, insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI.

Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special garantand atat un aspect calitativ la imbinare, cat si rezistenta foarte ridicata.


Banner publicitar stradal : Tipuri de materiale


Frontlit Banner 410g Material flexibil alb, mat, compus dintr-o ţesătură de poliester, potrivit aplicațiilor de mici sau mari dimensiuni. Are suprafața de print mai fină decât celelalte materiale din aceeași categorie, rezultând o calitate înaltă a printului. Materialul poate fi imprimat digital cu printere care folosesc cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent, UV Frontlit Banner 440g/450g Material banner flexibil alb, mat, compus dintr-o ţesătură de poliester, potrivit aplicațiilor de mici sau mari dimensiuni. Este cel mai utilizat material pentru aplicațiile de tip frontlit. Materialul poate fi imprimat digital cu printere care folosesc cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent, UV Banner Blockout 460g Banner-ul de tip blockout ofera posibilitatea de a fi printat pe ambele parti. Frontlit Banner 510g-660g * prelata Material flexibil alb, mat, compus dintr-o ţesătură de poliester, potrivit aplicațiilor de mici sau mari dimensiuni. Utilizat pentru o gamă largă de aplicaţii de exterior, potrivit pentru panouri de mari dimensiuni (unipoluri), dar şi pentru interior pentru imprimari de înaltă rezoluţie şi calitate. Materialul poate fi imprimat digital cu printere care folosesc cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent, UV și Latex. Inflamabilitate: Respectă clasa B1.


Banner Publicitar Stradal
Banner Publicitar Stradal

Cum pot face cerere pentru ofertare ? Ce pret are un banner publicitar stradal ?

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page