4.jpg

Casete si reclame luminoase preturi promotionale - Oferta Firme luminoase si casete luminoase 

Realizam caseta luminoasa plexiglas la cele mai avantajoase preturi din Romania in raport calitate pret. Reclame si firme luminoase de inalta calitate. Montaj in toata tara.

Caseta luminoasa este o formă ideală de promovare și de atragere clienti. Cu ajutorul unei casete luminoase, poți crește vizibilitatea sediului.

Atlas Media produce firma luminoasa si caseta luminoasa de top la preturi promotionale. Reclame luminoase respectand exact cererea clientului.

Casetele luminoase pot avea orice forma. De la patrate, cercuri, dreptungiuri chiar si volumetrii sub forma unui logo. In functie de cererea clientului, Atlas Media respecta intocmai cerintele primite.

Atlas Media are sediul de productie in Bucuresti la adresa: Soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 42 insa dispunem de echipe de montaj in toate orasele mari din Romania, astfel putem oferi montaj pentru casete si firme luminoase in: Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Brasov, Timisoara, Arad, Baia Mare, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures.

Va oferim un pret bun si calitate superioara pentru casete luminoase, nu ezitati sa ne contactati !

Doresti sa produci o firma luminoasa sau litere volumetrice pentru spatiul tau comercial ?

Trimite cererea pe adresa de mail grafica.atlasmedia@gmail.com sau marindan.atlasmedia@gmail.com iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze !

Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0765 491 597 program non stop de luni pana duminica.

Oferim masuratori, montaj la cerere in toata tara !

Producem casete/litere la orice dimensiune si forma.

Detalii necesare pentru firme luminoase : * dimensiune (lungime,latime), daca se doreste iluminare, daca se monteaza interior sau exterior

Detalii necesare pentru litere volumetrice : * dimensiune (inaltime text), daca se doreste iluminare, daca se monteaza interior sau exterior

Litere Volumetrice

Totem

Panouri

Butaforie

Banner

1.jpg
Caseta Luminoasa Textil

Pentru firma luminoasa led textila standard, am dezvoltat un nou profil de aluminiu, vopsit in camp electrostatic, care ofera o stabilitate dimensionala foarte buna a sistemului de expunere, cat si o uniformitate completa a luminii.
Plecand de la unghiul de reflexie al modulelor de led, am creat un ansamblu unde vizualul este luminat perfect, fara umbre, pete sau alte imperfectiuni. Nu am sacrificat nici intensitatea luminoasa, reusind sa producem probabil cele mai intens luminate sisteme de expunere textila.

IMG-20151208-WA0026.jpg
Caseta Luminoasa Plexiglas

Caseta luminoasa cu fata din plexiglas este varianta optima - un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat,

IMG-20160113-WA0011.jpg
Caseta Luminoasa Policarbonat

Caseta luminoasa cu fata din policarbonat este varianta un pic mai economica fata de cea din plexiglas. Prezinta o rezistenta mare fizica la impact sau intemperii, se preteaza la dimensiuni mari (6x2m dimensiunea maxima).

IMG_0459.JPG
Caseta Luminoasa din Dibond

Dibond-ul este un material compozit, un sandwich intre doua placi de aluminiu si un miez de plastic la interior. Prezinta o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale. Deoarece materialul este opac, numai elementele decupate din dibond si acoperite cu autocolant sau plexiglas vor  fi iluminate.

lucrari (16).JPG
Caseta Luminoasa Backlit Banner

Caseta luminoasa cu fata din backlit banner reprezinta cea mai economica varianta de firma luminoasa insa, in acelasi timp, este solutia optima pentru casetele luminoase de foarte mari dimensiuni, de pana la 50m lungime sau nelimitat prin imbinarea mai multor fasii de backlit banner.

photo.jpg
Caseta Luminoasa ProLight

Caseta luminoasa ProLight ofera un prestigiu aparte. Este produsa din plexiglas transparent prin gravarea brandului pe suprafata plexiglasului si iluminarea in cant a acestuia. Deoarece plexiglasul este transparent numai partea gravata se va ilumina restul plexiglasului ramanand transparent.

IMG-20160519-WA0002.jpg
Caseta Luminoasa Forma Speciala

Firmele luminoase pot avea orice forma dorita. Utilajele de taiere cu laser sau CNC asigura precizia decuparii pe contur a plexiglasului, dibondului sau oricarui alt material din care doriti caseta. Totodata iesirea din tipicul firmelor luminoase dreptunghiulare va asigura o impresie placuta asupra potentialilor clienti.

 

Consultati un specialist

Sunati-ne
​pentru o cotatie de pret
0765 491 597
Marin Dan
grafica.atlasmedia@gmail.com
marindan.atlasmedia@gmail.com
Cotatie PRET Luni-Duminica
09:00 - 23:00
Program Hala
08:30 - 18:00