top of page

Totem cu structura metalica

Cel mai bun pret pentru totem publicitar

Atlas Media producator de totemuri publicitare. Cele mai bune preturi pentru panouri publicitare de calitate.

Producem panouri publicitare cu structura metalica la orice dimensiune pentru reclama mult dorita !

panouri-publicitare

Totem

Totemurile sunt de mai multe tipuri si se pot incadra in trei categorii de produse:


- panouri simple (din plexiglas, dibond, komatex)
- panouri metalice cu banner tensionat pe structura 
- panouri metalice de sine statatoare cu picioare metalice fixate in sol care pot avea afisaj din tabla, dibond sau banner

Panourile publicitare, in functie de tipul acestora, se pot folosi temporar sau permanent, sunt proiectate sa reziste un timp indelungat si sunt personalizate cu materiale de calitate superioara. Personalizarea acestora se poate face fie cu autocolant printat si/sau decupat, fie cu banner printat si tensionat pe structura metalica.

Modele totemuri

Spatiile publicitare pot avea formate si dimensiuni total diferite.

Expunerea unui backlit dintr-o statie de autobuz difera fundamental de cel al unui panou publicitar orientat spre o zona rapida a unui bulevard.


Un afis publicitar dintr-o statie de autobuz va fi vazut de cateva sute de persoane pe zi care vor avea timp sa citeasca mesajul timp de cateva minute, in schimb panoul publicitar aflat
pe autostrada, drum european sau drum national va fi vazut de cateva zeci de mii de persoane dar pentru intervale de timp mult mai mici.

Panouri publicitare Bucuresti ? Cluj ? Iasi ?

Atlas Media are productia de panouri publicitare in Bucuresti, pe soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 42 insa avem echipe de montaj in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Targu Mures, Arad, Baia Mare, Piatra Neamt, Constanta, Brasov, etc.

bottom of page