top of page

Vrei sa iti promovezi firma prin intermediul autoturismelor din flota? Sau vrei pur si simplu sa inscriptionezi autoturismul tau cu anumite mesaje?
Nimic mai simplu pentru Atlas Media - firma noasta va sta la dispozitie atat in situatia in care se doreste inscriptionarea autoturismului cu mesaje predefinite, cat si in ceea ce priveste inscriptionarile cu mesaje particularizate de client.

Orice fel de font, culoare si mesaj poate fi inscriptionat pe autoturismul clientului.

Echipa noastra foloseste pentru inscriptionari doar materiale de cea mai inalta calitate, ceea ce va va garanta o inscriptie reusita, indiferent de tipul autoturismului, de dimeansiunea scrisului sau de paleta de culori necesara.

 

Ne puteti contacta atat telefonic, prin e-mail sau folosind formularul din site pentru a face o cerere de inscriptionare auto pentru masina dumneavoastra.

Pe langa inscriptionarile de autovehicule (masini mici, SUV-uri, masini sport, autoutilitare, autocare, camioane, mobre, mopede sau motociclete) firma noastra realizeaza inclusiv colantari auto integrale sau partiale - colantari de cea mai buna calitate - in acelasi timp, puteti opta doar pentru achizitia materialelor pentru print, sau puteti beneficia incclusiv de serviciul nostru de colantare.

In ceea ce priveste inscriptionarile putem pune la dispozitia dumneavoastra, a clientului, o serie de modele predefinite din care sa va alegeti fontul/modelul pe care doriti sa il inscriptionati si iin acelasi timp va putem propune noi anumite modele de design in functie de cererile si preferintele dumneavoastra.

De-a lungul anilor de activitate avem cateva sute de clienti multumiti de servciile autoprint. Puteti deveni si dumneavoastra unul dintre ei!

bottom of page