top of page

Pliante si flyere - Tipografie

Cel mai bun pret pentru tiparirea de pliante si flyere.

Atlas Media producator de pliante si flyere. Oferim cele mai bine preturi in raport cu calitatea.

Producem pliante si flyere si la cantitati mari de tipografie offset.

flyere-si-pliante

Productie de flyere in doar 48 ore

Datorita proprietatilor si tehnologiei de ultima generatie de care dispunem, gratie atat aplicatiilor IT avansate, care permit crearea unui design artistic ingenios si placut ochiului, dar si a masinilor de tiparit noi, care ofera rapid si eficient produsul finit, preturile finale ale flyere-lor vor fi mereu in avantajul clientului. Acesta va fi uimit cat de putin va plati pentru un numar mare de bucati pe care le poate distribui ulterior atat direct oamenilor, care, in acest mod, vor lua cunostinta in cel mai scurt timp cu ofertele companiei, cat si in cutiile postale ale scarilor de bloc, campus-urilor universitare sau chiar pe stergatoarele de parbriz ale masinilor. Dumneavoastra alegeti modalitatea care vi se pare cea mai adecvata. Va putem ajuta si noi prin intermediul serviciului de distributie flyere, care cuprinde, pe langa distributia propriu-zisa, si consiliere privind alegerea celui mai potrivit model de flyer si a strategiei optime care sa va asigure reusita campaniei pe care doriti sa o intreprindeti. Costul total al materialelor promotionale si al serviciilor pe care le oferim depinde, in primul rand, de modelul sau tipul acestora, iar, in al doilea rand, de numarul de bucati pe care le comandati.

Productie de pliante publicitare

Pliantele publicitare in primul rand se deosebesc printr-o calitate a tiparului deosebita dar si prin design original, care stie sa puncteze intr-un mod adecvat produsele si promotiile oferite de dumneavoastra, astfel incat sa iasa in evidenta inca din primele secunde.
De asemenea, ne remarcam si prin varietatea de modele de pliante oferite.

Pret flyer / Pret pliant

Cere acum o oferta de pret pentru cantitatea necesara de flyere sau pliante. Va oferim cateva oferte de pret pentru produsele de tipografie. Daca cantitatea permite tiparirea produselor pe offset atunci pretul este mult mai accesibil.

Grafica pentru flyer / pliant

La cerere oferim serviciu de grafica. Ne puteti vizita pagina de facebook pentru a vedea portofoliu.

bottom of page