top of page

Afise publicitare - Preturi si modele de afise publicitare

Actualizată în: 24 mai 2023

Preturi si modele de afise publicitare. Afisele publicitare sunt stradale, cat si de interior. Oferim cel mai bun pret pentru afise publicitare outdoor si indoor.

Ce sunt afisele publicitare ? Afisele publicitare sunt una dintre cele mai vechi metode de promovare, metoda care si-a mentinut pozitia datorita eficientei indelung dovedite de-a lungul timpului. Vizibilitatea ridicata si creativitatea pusa in practica, in raport cu costurile de tiparire afise, au facut afisele un mijloc de comunicare de neinlocuit in promovarea evenimentelor/ ocaziilor speciale/ ofertelor promotionale etc.


Afisele publicitare sunt catalogate in urmatoarele categorii:


  • Afise publicitare de tip hartie printata

Hartie printata cu grafica dumneavoastra. Pretul acestui produs porneste de la 4 euro/mp. Este folosit preponderent in sistemele expozitionale.

afise publicitare
afise publicitare

  • Afise publicitare autocolant

Afise din autocolant laminat pentru a rezista la intemperii. Pretul afiselor autocolante pornesc de la 8 euro / mp, si sunt folosite la colantarea geamurilor,vitrinelor, usilor cand ne referim la afise de exterior, insa sunt folosite si pentru decorari interioare: pereti, suprafete netede.

afise publicitare
afise publicitare

  • Afise publicitare de tip banner

Afisele publicitare de tip banner sunt cele mai des reclame folosite. Bannerele publicitare sunt printate la calitate superioara, se finiseaza cu tiv + capse, sau la cerere cu buzunare (in cazul celor de interior de tip steag). Pretul afiselor de tip banner pornesc de la 5.5 euro / mp.

afise publicitare
afise publicitare

  • Afise publicitare de tip mesh

Similar afiselor publicitare de tip banner, mesh-urile sunt folosite la printuri de mari dimensiuni, gaurile din material nu sunt vizibile, si permit astfel trecerea vantului.

afise publicitare
afise publicitare

  • Afise publicitare de tip panou

Afisele publicitare de tip panou sunt placi de forex, bond, plexiglass printate direct sau colant aplicat peste. Pretul la acest tip difera in functie de materialul folosit.

afise publicitare
afise publicitare

Realizarea de afise publicitare nu implica parcurgerea stricta a pasilor insa in ciuda libertatii creative sunt si factori care nu ar trebui pierduti din vedere. Latura estetica spre exemplu are un rol extrem de important si de aceea este bine sa acordam o atentie deosebita setului de materiale utilizate penru a realiza aisele. Aspectul acestora are si o influenta uriasa asupra clientilor asa ca modul cum alegem afisele publicitare realizate inteligent si care prezinta foarte clar mesajul despre clienti este unul foarte bun.


Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati, telefonic, e-mail sau whatsapp.


Productie afise publicitare in Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Piatra Neamt, Constanta, Targoviste, Brasov, Ploiesti, Arad, Timisoara.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page