4.jpg

Servicii de print Bucuresti

Atlas Media ofera servicii de print indoor sau outdoor atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Servicii de print in Bucuresti. Print outdoor, indoor si digital, oferim o gama larga de servicii pentru imprimare si personalizare.

Servicii de print outdoor: litere si casete luminoase, print plexiglass, forex sau dibont. Print autocolant outdoor geamuri si vitrine. Printuri de mari dimensiuni banner si mesh.

Servicii de print indoor: tablouri canvas, print autocolant pereti, print expozitionale: roll up, pop up.

Servicii de print digital/offset: printuri pentru cataloage,pliante,flyere.

print-bucuresti.jpg

Suntem o companie de printare cu o echipa profesionala, eficienta si in acelasi timp dinamica, cu ani de  experienta. Utilizam doar cele mai noi tehnologii actualizate pentru a asigura cea mai eficienta solutie de imprimare, la un cost avantajos calitatii oferite.

 

Oferim servicii pentru printuri de mari dimensiuni: banner si meshuri de orice dimensiuni, cat si suntem producator de casete si firme luminoase.

firme luminoase plexiglass

Cum pot face cerere pentru ofertare ?

Trimite cererea pe adresa de mail grafica.atlasmedia@gmail.com sau marindan.atlasmedia@gmail.com iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0765 491 597 program non stop de luni pana duminica.

Consultati un specialist

Sunati-ne
​pentru o cotatie de pret
0765 491 597
Marin Dan
grafica.atlasmedia@gmail.com
marindan.atlasmedia@gmail.com
Cotatie PRET Luni-Duminica
09:00 - 23:00
Program Hala
08:30 - 18:00
WhatsApp.png