top of page

Bannere Publicitare Ieftine - Bucuresti

Actualizată în: 24 mai 2023

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cat mai multor persoane, comunicandu-le astfel un mesaj eficient, prin expunerea creativitatii intr-un produs de cea mai buna calitate.

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), banner stradal, copertine, etc.


OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN


Panourile publicitare din bannere frontlit includ urmatoarele finisari: tiv si capse la 100 cm.


In cazul in care nu doriti tiv si capse va rugam sa specificati.

Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam sa ne contactati. Bannerele sunt printate pe masini Konica, Mimaki sau Canon - calitatea printului este foarte mare.


Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita, insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI. Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special garantand atat un aspect calitativ la imbinare, cat si rezistenta foarte ridicata.


CERINTE TEHNICE BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN


•    Grafica pentru bannere publicitare trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime; •    Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300dpi / CMYK. •    Formate acceptate: PDF, TIFF.


TRIMITE CEREREA

- email comenzi@atlasms.ro

- telefonic 0728990292

- whatsapp 0728990292

- la sediul nostru din Strada Livezilor 92, Pantelimon

198 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page