top of page

Print Mesh Publicitar - Printuri de mari dimensiuni

Actualizată în: 24 mai 2023



Print Outdoor pe Mesh (Print de mare dimensiune)


           

Similar banner-ului, mesh-ul face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni si este un suport perforat pentru a permite trecerea vantului si a luminii prin material, cu o greutate semnificativ redusa (240-370 g/mp). Mesh-ul inlocuieste cu succes banner-ul atunci cand vorbim de printuri de mari dimensiuni, caz in care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

Aplicatiile si locatiile obisnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe cladiri, mesh-uri afisate pe stadioane, mesh-uri in sali de sport, mesh-uri aplicate la interior in sali foarte mari si orice alta aplicatie unde afisarea unor printuri de mari dimensiuni este necesara.

Printarea mesh-urilor se face in fasii de 3,2 m latime la calitate inalta, print outdoor, iar fasiile se unesc intre ele prin sudare la temperaturi foarte inalte. Posibilele finisari ale mesh-ului sunt tivul, capsele si buzunarele.

Grafica pentru mesh trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime; Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300 dpi / CMYK.

Formate acceptate: PDF, TIFF,CDR,PSD.


Program non-stop:

Whataspp/telefonic: 0728990292

E-mail: comenzi@atlasms.ro

Strada Livezilor 92, Pantelimon

15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page