top of page

Tablouri Canvas personalizate - Tablouri Multicanvas decorative

Actualizată în: 24 mai 2023

Atlas Media produce tablouri canvas si multicanvas, tablouri decorative pe sasiu lemn si panza personalizata cu poza ta sau una standard propusa de noi, tablouri pentru decoratiuni interioare, tablouri multicanvas 2-8 piese, tablouri personalizate.


Tablouri canvas si multicanvas din panza personalizate
Tablouri canvas si multicanvas din panza personalizate

Tablouri canvas si multicanvas din panza personalizate. Magazin tablouri ce iti ofera toate informatiile pentru producerea produsul. Cel mai bun raport calitate - pret.


Cum comand un tablou canvas sau multicanvas ?

Pentru a intra in posesia unui tablou canvas sau multicanvas primul lucru ce trebuie sa-l faci este sa ne contactezi. Poti plasa comanda tabloului prin intermediul magazinului online daca doresti un tablou cu grafica standard din modelele propuse de noi sau daca vrei sa iti creezi propriu tablou cu imaginea ta, atunci trebuie sa ne contactezi ori telefonic la numarul 0728990292 ori la una din adresele de mail: comenzi@atlasms.ro


Modele tablouri canvas si multicanvas

Prin intermediul magazinului online de tablouri personalizate poti alege din produsele propuse de noi, avand optiuni standard pentru dimensiuni. Daca doriti alte dimensiuni decat cele propuse de noi nu ezitati sa ne contactati. Putem produce orice tablou la orice dimensiune !Tipuri de tablouri canvas si multicanvas

Tablourile canvas sunt de mai multe feluri.


1. Tablourile canvas simple se diferentiaza in functie de material. Puteti opta pentru panza din bumbac sau panza din poliester.

Tablou canvas personalizat
Tablou canvas personalizat

2. Tablourile multicanvas sunt tablouri create din mai multe piese. Orice tablou se poate produce din 2 sau mai multe piese.


Tablouri multicanvas 4 piese / tablouri canvas 5 piese / tablouri canvas 7 piese

tablou multicanvas
tablou multicanvas

tablou multicanvas
tablou multicanvas
tablou multicanvas
tablou multicanvas

INTREBARI SI RASPUNSURI


Cum gasesc poze pentru tablouri canvas living, tablouri canvas cu flori, tablouri abstracte etc. ?

Tablouri personalizate cu poza si text

Peste poza initiala, inainte de imprimarea panzei puteti adauga si texte.


Tablouri personalizate mari

Putem produce tablouri personalizate de mari dimensiuni, insa dimensiunea maxima a tabloului format dintr-o singura bucata nu poate depasi ambele laturi dimensiunea de 3 m.


Tablouri personalizate Bucuresti, Craiova, Cluj, Timisoara, etc.

Atlas Media are sediul de productie in Bucuresti, insa avem sedii de montaj in toate orasele mari din Romania. In cazul tablourilor personalizate de dimensiuni medii, transportul se poate face prin curier.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page