top of page

Tablouri canvas personalizate

Personalizeaza-ti tabloul canvas cu poza dorita de tine!

Tablouri canvas personalizate cu poza ta la orice dimensiune. Decoreaza spatiul din biroul sau casa ta cu un tablou canvas printat pe bumbac cu rama din sasiu de lemn.

OFERIM SERVICII DE GRAFICA pentru tabloul tau ! Putem face retusari dupa preferintele dvs

- Transformam o poza alb negru in COLOR

- Putem schimba imaginea de fundal

- Adaugam efecte dupa preferintele clientului

- Editam claritatea tabloului canvas

  • Daca doriti sa comandati un tablou canvas personalizat cu poza dvs, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cereti o oferta de pret pe mail,whatsapp sau telefonic. Noi o sa va cerem poza pe care o doriti sa o transformam intr-un tablou special iar in 3 zile ajunge la dvs.

  • Pentru tablourile canvas personalizate cu poze standard, puteti sa vizitati magazinul nostru online de tablouri magazin-atlas.com

Modele tablouri canvas personalizate

Totul despre comanda tabloului tau !

Printam si personalizam tablourile la calitate superioara, oferind un raport calitate pret excelent. Panza tabloului canvas poate fi din material poliester sau bumbac, deasemenea panza tabloului personalizat poate fi lacuita cu lac special pentru tablouri de invechire, creponare sau luciu.

Ne asiguram ca ambalam corespunzator tabloul printat iar daca nu-l ridicati dvs de la sediul nostru, trimitem prin curer in toata tara.

Tablouri Personalizate de toate marimile, ramele pe orice material. Tablourile pot fi personalizate cu poze sau mesaje. Poti gasi tablouri pentru orice gust.

Tablouri personalizate - Multicanvas

  • Tablourile personalizate pot fi si multicanvas. Orice poza se poate imparti in mai multe piese, astfel creem un tablou din mai multe bucati avand o continuitate perfecte intre piese. Personalizarea tabloului multicanvas din mai multe piese se face dupa acceptul dvs in urma simularii noastre.

Multicanvasurile sunt personalizate pentru 3 piese, 4 piese, 5 piese si 7 piese, in functie de dimensiunea dorita. Deasemenea forma tablourilor poate sa difere.

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292 Programul nostru de lucru pentru asistenta este 08:30-17:30 Luni - Vineri !

bottom of page