top of page
tapet 3.JPG
Tapet

Fototapet decorativ personalizat la comanda. Fototapetul este printat la rezolutii mari iar printul este lavabil - rezistent la apa. Foto tapetul decorativ poate fi personalizat la comanda cu orice design dorit de dvs.

Fototapetul decorativ se preteaza foarte bine pentru urmatoarele aplicatii:

  • fototapet aplicat in camera copiilor

  • fototapet decorat cu design-uri de cluburi, cafenele, restaurante

  • fototapet decorativ pentru magazine mobila sau produse de design interior

  • fototapet printat cu peisaje relaxante pentru living room-uri

Atlas va ofera doua tipuri de foto tapet decorativ:

1. Fototapet decorativ texturat

Este un tapet foto de inalta calitate cu textura asemanatoare tapetului din comert. Este un tapet gros, cu suprafata vinilica si se aplica pe perete ca un tapet obisnuit folosind adezivi de tapet. Latimea fasiilor de fototapet decorativ texturat este de 125cm. Lungimea fasiilor de tapet este in functie de cerintele dvs. Printul pe acest tapet este lavabil, se poate spala fara a afecta absolut deloc printul foto.

2. Fototapet autoadeziv

Spre diferenta de tapetul texturat, fototapetul autoadeziv nu necesita adezivi la montaj. Fototapetul autoadeziv este ca un autocolant, pe verso are adeziv calitativ ce ajuta foarte mult la montare. Fototapetul autoadeziv se monteaza foarte usor si nu sunt necesari oameni calificati pentru aceasta operatiune. De asemenea, fototapetul autoadeziv nu are suprafata texturata ca un tapet obisnuit ci are o suprafata neteda, satinata. Latimea fasiilor de fototapet decorativ satinat autoadeziv este de 100cm

bottom of page