top of page

Litere Volumetrice

Caseta

Luminoasa

Panouri

Butaforie

Banner

lucrari (18).JPG
Totem interior/exterior

Gama de totemuri pe care o putem executa este una foarte variata, de la forme drepte pana la forme speciale, bombate, luminoase sau neluminoase, de interior sau de exterior. In realizarea acestor semne publicitare folosim materiale de cea mai buna calitate produse de companii cu renume in industria publicitara.

Totemuri publicitare de interior

Se folosesc in general la standuri expozitionale pentru un impact maxim asupra vizitatorilor. De asemenea, acestea pot fi utilizare si in interiorul cladirilor de birou, in zone de asteptare, etc.

Totemuri publicitare de exterior

De obicei sunt folosite pentru semnalizarea companiei dumneavoastra avand o foarte buna vizibilitate stradala, de aceea recomandam ca acestea sa fie luminoase. 
Atlas Media va pune la dispozitie o varietate mare de servicii :

  • Consiliere

  • Proiectare

  • Autorizare

  • Productie

  • Montaj / Fundatie

IMG_0665.JPG
Totem Textil

Totemul textil face parte din clasa premium a sistemelor roll-up display.  
Acesta este foarte usor de montat sau demontat. Design-ul special mascheaza toate prinderile, astfel mesajul publicitar va arata impecabil.
Acest sistem ofera posibilitatea de a imprima ambele fete pentru a asigura impactul vizual al mesajului  dumneavoastra din ambele directii.

Sistemul totemului textil este compus dintr-un cadru din aluminiu, doua printuri realizate la 1440 dpi pe un material textil usor elastic care imbraca cadrul, o talpa de sustinere, si geanta de transport.

Se poate transporta usor, montarea si expunerea acestuia se face foarte simplu si rapid, aceasta facandu-l ideal pentru locurile unde este nevoie de o prezentare profesionala.
Cu ajutorul celei mai avansate tehnici de printare de mari dimensiuni pentru interior, va putem asigura de calitatea excelenta a printului sistemului dumneavoastra totem textil.

 

Este recomandat pentru:


Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

Ce contine:


• Sistem de expunere tip cadru din aluminiu extrudat + talpa grea
• Print in policromie, pe textil la calitate foarte mare 1440 DPI
• Husa pentru transport

bottom of page