top of page

Litere volumetrice luminoase / bond / polistiren / alama

Cel mai bun pret pentru litere volumetrice

Atlas Media producator de litere volumetrice luminoase si neiluminate. Cele mai bune preturi pentru litere volumetrice de calitate.

Producem litere, cifre si logo volumetric la orice dimensiune si forma pentru reclama mult dorita !

litere volumetrice.jpg

Tipuri de litere volumetrice si logo-uri

Literele volumetrice sunt de mai multe tipuri si se pot incadra in opt categorii de produse:


- litere volumetrice simple (din plexiglas, dibond, komatex)
- litere volumetrice iluminate frontal

- litere volumetrice iluminate halou

- litere volumetrice iluminare pixeli

- litere volumetrice cupru

- litere volumetrice polistiren

- litere volumetrice alama

- litere volumetrice incastrat intr-o firma luminoasa.


Aceste litere volumetrice incastrate sunt iluminate independent, au laterale din profile de aluminiu si fata din plexiglass, diverse forme, dimensiuni si culori. Se pot amplasa la exterior pe fatada cladirii, pe suport metalic independent sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

Modele de litere volumetrice

Logo-urile se pot face volumetric la fel ca literele si cifrele

Literele volumetrice pot fi realizate integral din stiplex, combinatie de stiplex si tabla de aluminiu, stiplex si tabla inox, inox, tabla aluminiu si tabla alama. In functie de optiunea clientului acestea pot fi luminoase si neluminoase. Stiplexul folosit la confectionarea literelor, este colorat in masa si respecta culoarea brand-ului sau colantat cu un autocolant ales de client din mostrar.

 

Literele volumetrice se pot monta pe: acoperis, fatada, suport independent, in interior si in exterior. Sistemul de iluminare folosit la volumetrii si litere volumetrice este de tip LED. Acestea pot fi colorate, RGB, albe cu diverse intensitati si temperaturi de culoare. Literele volumetrice se pot clasifica in functie de sistemul de iluminare:

• iluminare statica - fara jocuri de lumini.

• iluminare dinamica - se pot programa diferite jocuri de lumini .

• iluminare tip halou.

Indiferent daca ne referim la spatii indoor sau outdoor, o metoda originala de personalizare si de transpunere a unor mesaje ori reclame este data de alternativa cu litere volumetrice, acestea insusind cu succes o relatie intre brand, personalitate si o estetica de bun gust. Aceste litere volumetrice se pot folosi atat in spatii exterioare pentru cladiri, spatii de birouri ori firme cat si in mediul indoor al acelorasi tipuri de locatii acestea reprezinta o metoda moderna si eficienta fiind accesibile din punct de vedere al preturilor. Avand marimi diferite, in functie de cererea clientului, avand dupa caz sistem de iluminare sau nu, acestea din urma ajung sa dea un spirit aparte oricarui tip de spatiu.

Productie litere volumetrice Bucuresti ? Cluj ? Iasi ?

Atlas Media are productia de litere volumetrice in Bucuresti, pe soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 42 insa avem echipe de montaj in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Targu Mures, Arad, Baia Mare, Piatra Neamt, Constanta, Brasov, etc.

Reclama perfecta - productie publicitara de cifre,litere si logo volumetric

Reclama exterioara are rolul de face produsele, serviciile si locatia dvs. usor de tinut minte. Potentialii clienti se vor uita la firma dvs. si ei trebuie sa fie in masura sa vada si sa apuce sa citeasca reclama outdoor usor.

Volumetria (litere, cifre, logo volumetric) atrage privirile trecatorilor si implicit aduce potentiali clienti cu mai multa usurinta decat banner-ele sau grafica bidimensionala.

 

Literele si siglele volumetrice pot fi executate din polistiren extrudat (XPS) sau expandat (EPS) si din materiale dure (PVC, plexiglas, tabla de aluminiu, inox,lemn etc.) Decuparea literelor volumetrice se realizeaza computerizat cu ajutorul unor routere CNC care taie pe contur in orice forma este nevoie sau in functie de preferintele dumneavoastra pot fi si gravate.

bottom of page