top of page
Banner

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cat mai multor persoane, comunicandu-le astfel un mesaj eficient.

Blockout

Bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata des intalnite pe strazi, intre stalpi. Tot bannere blockout se folosesc si pe post de "steag".

Mesh

Face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni si este un suport perforat pentru a permite trecerea vantului si a luminii prin material.

Firme luminoase

Casete luminoase sau firmele luminoase reprezinta forma ideala de promovare si atragere a atentiei atat pe timp de noapte cat si ziua la interior sau exterior.

Totem

Totem-urile se pot realiza pe structura metalica, otel, bond, profile de aluminiu sau plexiglass. Ele pot fi luminoase sau neluminoase.

Panouri

Panourile publicitare, in functie de tipul acestora, se pot folosi temporar sau permanent, sunt proiectate sa reziste un timp indelungat

Litere Volumetrice

Literele volumetrice pot fi realizate din plexiglass, pvc, tabla, inox sau o combinatie de materiale.

Butaforie

Producem de la pereti personalizati, pananouri de mici si mari dimensiuni, elemente decorative pana la obiecte personalizate de iluminat, totemuri, signalistica.

Backlit

Diferenta intre bannerele frontlit si bannerele backlit este ca cel frontlit se lumineaza din fata, iar cel backlit se lumineaza din spate.

Printurile outdoor publicitare au devenit in zilele noastre cea mai de impact metoda de promovare folosita atat de companiile cu bugete mari de marketing, dar si de companiile mai mici. 

Particularitatea printurilor outdoor este aceea ca se pot realiza in dimensiuni foarte mari, iar impactul vizual al acestora este mare. Amplasate strategic, printurile outdoor pot atrage multi clienti. 
Sunt ideale pentru anuntarea unui nou eveniment, lansare de produse sau orice alta reclama. 

Pentru montajul printurilor outdoor se aleg de obicei zonele cele mai aglomerate din orase, unde exista un trafic mare, iar mesajul transmis ajunge astfel mai repede la public. Noi va putem asigura montajul printurilor atat in Bucuresti cat si in tara cu o echipa proprie de alpinisti. 

Materialele folosite pentru producerea acestor printurilor outdoor sunt: 

- frontlit banner 
- banner printat pe ambele fete 
- mesh 
- autocolant 

Printurile outdoor se pot finisa cu: tiv, capse, fante de vant. Printurile de dimensiuni foarte mari, ce depasesc 3.2m latime, se realizeaza din mai multe bucati ce se lipesc intre ele cu ajutorul unui aparat special de lipit, numit Leister. Imbinarile printurilor nu prezinta niciun risc pentru rupere, iar textul va avea continuitate, astfel imaginea printata este una unitara.

bottom of page