Banner
Blockout
Mesh

Printurile outdoor publicitare au devenit in zilele noastre cea mai de impact metoda de promovare folosita atat de companiile cu bugete mari de marketing, dar si de companiile mai mici. 

Particularitatea printurilor outdoor este aceea ca se pot realiza in dimensiuni foarte mari, iar impactul vizual al acestora este mare. Amplasate strategic, printurile outdoor pot atrage multi clienti. 
Sunt ideale pentru anuntarea unui nou eveniment, lansare de produse sau orice alta reclama. 

Pentru montajul printurilor outdoor se aleg de obicei zonele cele mai aglomerate din orase, unde exista un trafic mare, iar mesajul transmis ajunge astfel mai repede la public. Noi va putem asigura montajul printurilor atat in Bucuresti cat si in tara cu o echipa proprie de alpinisti. 

Materialele folosite pentru producerea acestor printurilor outdoor sunt: 

- frontlit banner 
- banner printat pe ambele fete 
- mesh 
- autocolant 

Printurile outdoor se pot finisa cu: tiv, capse, fante de vant. Printurile de dimensiuni foarte mari, ce depasesc 3.2m latime, se realizeaza din mai multe bucati ce se lipesc intre ele cu ajutorul unui aparat special de lipit, numit Leister. Imbinarile printurilor nu prezinta niciun risc pentru rupere, iar textul va avea continuitate, astfel imaginea printata este una unitara.

Firme luminoase
Totem
Panouri
Litere Volumetrice
Butaforie
Backlit

Consultati un specialist

Sunati-ne
​pentru o cotatie de pret
0765 491 597
Marin Dan
Cotatie PRET Luni-Duminica
09:00 - 23:00
Program Hala
08:30 - 18:00
WhatsApp.png
logo.png