top of page

Casete luminoase - Pret Caseta luminoasa Bucuresti

Actualizată în: 26 mai 2023


Casete si reclame luminoase la preturi promotionale - Oferta casete luminoase


Atlas Media produce firme luminoase si casete luminoase de inalta calitate la preturi promotionale. Casete luminoase respectand exact cererea clientului.

​Casetele luminoase pot avea orice forma. De la patrate, cercuri, dreptungiuri chiar si volumetrii sub forma unui logo.


Doresti sa produci o caseta luminoasa pentru spatiul tau comercial ?


Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292


Oferim masuratori, transport si montajul casetei luminoase la cerere in toata tara !

Producem casete la orice dimensiune si forma.

Detalii necesare pentru casete luminoase : * dimensiune (lungime,latime), daca se doreste iluminare, daca se monteaza interior sau exterior

Tipuri de casete luminoase

1. Caseta Luminoasa Textil

Pentru caseta luminoasa led textila standard, am dezvoltat un nou profil de aluminiu, vopsit in camp electrostatic, care ofera o stabilitate dimensionala foarte buna a sistemului de expunere, cat si o uniformitate completa a luminii.

Plecand de la unghiul de reflexie al modulelor de led, am creat un ansamblu unde vizualul este luminat perfect, fara umbre, pete sau alte imperfectiuni. Nu am sacrificat nici intensitatea luminoasa, reusind sa producem probabil cele mai intens luminate sisteme de expunere textila.


Caseta luminoasa cu fata din plexiglas este varianta optima - un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat.


3. Caseta Luminoasa Policarbonat

Caseta luminoasa cu fata din policarbonat este varianta un pic mai economica fata de cea din plexiglas. Prezinta o rezistenta mare fizica la impact sau intemperii, se preteaza la dimensiuni mari (6x2m dimensiunea maxima).


4. Caseta Luminoasa Dibond Dibond-ul este un material compozit, un sandwich intre doua placi de aluminiu si un miez de plastic la interior. Prezinta o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale. Deoarece materialul este opac, numai elementele decupate din dibond si acoperite cu autocolant sau plexiglas vor fi iluminate.


5. Caseta Luminoasa Backlit Banner Caseta luminoasa cu fata din backlit banner reprezinta cea mai economica varianta de caseta luminoasa insa, in acelasi timp, este solutia optima pentru casetele luminoase de foarte mari dimensiuni, de pana la 50m lungime sau nelimitat prin imbinarea mai multor fasii de backlit banner.


6. Caseta Luminoasa Prolight Caseta luminoasa ProLight ofera un prestigiu aparte. Este produsa din plexiglas transparent prin gravarea brandului pe suprafata plexiglasului si iluminarea in cant a acestuia. Deoarece plexiglasul este transparent numai partea gravata se va ilumina restul plexiglasului ramanand transparent.


7. Caseta Luminoasa forma speciala Casetele luminoase pot avea orice forma dorita. Utilajele de taiere cu laser sau CNC asigura precizia decuparii pe contur a plexiglasului, dibondului sau oricarui alt material din care doriti caseta. Totodata iesirea din tipicul firmelor luminoase dreptunghiulare va asigura o impresie placuta asupra potentialilor clienti.


Mai multe detalii despre casetele luminoase pe pagina Atlas Media destinata casetelor luminoase : casete luminoase



bottom of page