top of page

Colantari auto Bucuresti - Colantari profesionale

Actualizată în: 26 mai 2023



Ai o masina mica pentru care doresti sa faci un upgrade vizual? Ei bine, serviciile noastre pentru colantari auto de dimensiuni mici pot reprezenta o solutie ieftina si eleganta.


Atlas Media realizeaza colantari auto in Bucuresti (plus Ilfov si impriejurimi). Colantarile realizate de firma noastra sunt de cea mai buna calitate si puteti opta atat pentru colantarea cu modele predefinite, cat si colantare cu designul dumneavoastra.


Inaintea oricarei colantari auto ne ocupam de degresarea automobilului tau, ceea ce alaturi de calitatea autocolantelor noastre va va garanta o durata exitinsa a colantarii.

In acelasi timp, colantam si masini de taxi cu toate elementele obligatorii (impuse de lege) la cele mai mici preturi.


Ai o masina de clasa mare, din clasa limuzina si cauti colantari auto pentr un astfel de autoturism? Ei bine, atlasgraphics.ro iti ofera cea mai buna solutie in ceea ce priveste serviciile de colantari auto pentru masini din clasa mare. Colantarea autoturismului poate viza doar anumite portiuni (aripi, portiera, capota, spate, etc) dar in acelasi timp este posibila si o colantare integrala (indiferent de dimensiunea autoturismului).

Operatiunea de colantare se face la punctul nostru de lucru din Bucuresti si puteti alege atat designurile noastre (puteti alege dintr-o gama variata de elemente de design), dar puteti veni inacelasi timp si cu propriile variante de design pentru autocolante, indiferent de colorit sau de elementele grafice ce trebuie realizate.


Din punct de vedere al calitatii autocolantelor, puteti fi siguri ca oferta noastra include cele mai bune materiale, iar procedura de colantre este realizata cu maxima grija si seriozitate, astfel incat satisfactia clientului sa fie garantata.


Program non-stop:

Whataspp/telefonic: 0728990292

E-mail: comenzi@atlasms.ro

Strada Livezilor 92, Pantelimon

144 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page