top of page

Colantari auto Bucuresti - Pret colantare masina

Actualizată în: 26 mai 2023

Aveti nevoie sa va colantati masina ? Oferim servicii profesionale de colantare integrala sau partiala in orice culoare sau model, dintr-o singura bucata, evitand astfel imbinaturile


colantare auto
colantare auto

Orice colantare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni.

Preturile ofertate includ montajul autocolantului pe masina si personalizarea acestuia.


Servicii complete de COLANTARE TAXI


Colantarea taxiuri presupune acoperirea in totalitate sau partial a autoturismului in autocolant galben. Firma noastra realizeaza colantarea totala taxi cu autocolant Oracal 651, la cererea clientului putem folosi absolut orice alt tip de autocolant. Colantarea taxi dureaza intre 1.5 – 3 ore, in functie de timpul automobilului.


Care sunt principale avantaje oferite de serviciul de colantari auto ?


Chiar dacă cei mai mulți dintre beneficiari iau în calcul cel mai adesea avantajele estetice, merită să menționăm că o colantare auto protejează vopseaua și nu produce niciodată pagube la acest capitol, oricare ar fi calitatea ei. Orice accidentare provenită de la o lovitură, zgârieturuă, avariere etc. se va reflecta numai asupra foliei, impiedicând zgârierea sau ciobirea vopselei. Apelarea la colantari auto reprezintă cel mai eficient instrument de marketing disponibil pe piață la ora actuală. Orice firmă, fie că este la început, fie că este deja cunoscută, nu ar trebui să omită acest mijloc de afirmare. Ea asigură vizibilitate și este cea mai ieftină metodă de promovare a brand-ului, a companiei, a unui serviciu sau a unui produs. Colantarea auto poate fi folosită și ca metodă alternativă pentru "revopsirea mașinii". Ea poate reface aspectul deteriorat la acesteia și chiar o poate face mult mai frumoasă decât era la început sau decât alte variante mai noi. O astfel de cosmetizare va fi mereu remarcată și va întoarce multe priviri. Un ultim aspect, deloc de neglijat este prețul extrem de avantajos al acestui serviciu de colantari. Bugetul necesar va fi unul destul de mic, fără să fie nevoie să bagi mâna prea adânc în buzunar. Raportul calitate-preț va fi unul extrem de bun, iar avantajele obținute vor fi de apreciat.


Cum obtin o oferta de pret pentru colantarea masinii/masinilor ?

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze !


INSCRIPTIONARI AUTOCOLANTE


Folosim autocolant ORACAL, 3M, Graphitac – B (Budget) series, inscriptionam autoturisme dupa conceptie grafica la cererea clientului. Autocolantul poate fi decupat la cutter-plotter sau printat in policromie la printer-plotter (laminat sau nu), astfel putandu-se reproduce imaginile dorite la o calitate maxima (1440 dpi in cazul printurilor).

La cerere se poate opta pentru lipirea autocolantelor / stickerelor pe folie magnetica.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page