top of page

Colantari Bucuresti - Personalizare si printare autocolant

Actualizată în: 29 mai 2023

Colantari Bucuresti - Personalizare si printare autocolant

Autocolantul este o folie din PVC cu grosimea de 80 microni sau 70 microni (autocolant premium). Autocolantul se printeaza la rezolutii super photo si se poate printa special pentru utilizari la exterior (1440 DPI) sau pentru utilizari la interior (2400 DPI).

Autocolantul premium, cu grosimea de 70 microni, este mult mai flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, adeziv polimeric.

Foliile Autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mate, prin printarea acestora puteti obtine un autocolant decorativ, un autocolant personalizat cu grafica pe care o doriti.

Aplicatiile printurilor pe folii autocolante sunt:

• print autocolant pentru colantari auto • print autocolant colantari geamuri • print autocolant colantari vitrine • print autocolant colantari standuri expozitionale • print autocolant colantari sigle firme • print autocolant colantari diverse panouri, obiecte, etc. • print autocolant colantari Forex (panouri publicitare) • print autocolant colantari autocolante mobila • print autocolant foto tapet - autocolante pereti.

Autocolantele pentru pereti se pot personaliza cu orice grafica doriti. Peretii pot fi colantati cu printuri autocolante de perete usor de scos.

Autocolantele pt. pereti sunt in special utilizate in camerele copiilor, gradinite sau sedii de birouri. In cazul in care nu aveti grafica puteti apela la departamentul nostru de grafica pentru autocolante pereti.

Comanda minima pentru autocolant printat la 720dpi este 15MP.



Colantari spatii comerciale Bucuresti - Colantari geamuri, usi si vitrine


Window graphics, autocolante geamuri, printuri pe geam

Window Graphics este o folie autocolanta pentru geamuri, cu grafica vizibila din afara, care va ajuta sa va personalizati si semnalizati vitrina sau autovehiculul intr-un mod elegant. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii. Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse. Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. De asemenea privitorii din interiorul unei cladiri pot vedea foarte bine prin autocolantul window graphics in afara. Insa din afara se vede printul pe window graphics, nu direct in interior.

Aplicatii WINDOW GRAPHICS / Autocolante geam / Folie de lipit pe geam:

• window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc. • window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti • window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.



Sablare Bucuresti - Sablare birouri, geamuri, usi si vitrine


Sablarea unei sticle este acum posibila si prin intermediul unei folii autocolant speciale de sablare.

Operatia de sablare geamuri cu folie autocolant consta in aplicarea unui material autocolant special pe suprafata de sticla dorita. Rezultul sablarii va fi un aspect estetic translucid, nuanta de gri cu imitatie perfecta a sablarii clasice si o lumina difuza, discreta. Sablarea cu folie autocolant se face cu o oarecare usurinta fata de cea clasica.

Foliile de sablare geamuri reprezinta o alternativa la draperiile si jaluzelele clasice. Foliile decorative de sablare sunt o solutie simpla si accesibila de a crea un spatiu personalizat si de a obtine intimitate.

Foliile decorative de sablare geamuri sunt potrivite atat pentru spatiile publice – magazine, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, cabinete medicale etc – dar si pentru locuinte private.

Din gama larga de folii adezive pentru decorarea geamurilor, cele mai utilizate sunt foliile care imita sticla sablata si transforma geamurile clare, transparente, in suprafete cu sticla sablata, fara vizibilitate, cu aspect satinat. In spatiile de birouri moderne, cu suprafete vitrate generoase, nevoia de intimitate si de ce nu, de personalizare cu brand-ul propriu a peretilor si usilor din sticla a impus folosirea pe scara larga a foliilor de sablare, cu rezultate foarte bune in diminuarea vizibilitatii si creerea unui plus de eleganta in spatiile de lucru.

Folia de sablare poate fi decupata sau printata color sau monocrom oferind astfel un plus de eleganta. Sablarea geamurilor cu folia de sablare se poate face partial cu model sau total.

Ce avantaje va ofera sablare geamuri cu autocolant: -sablare geam full -sablare geam cu model -sablare geam cu spartura -sablare geam cu logo -sablare geam cu imagine printata

In cazul sablare cu folie autocolant nu mai trebuie sa dati geamul jos, operatiunea de sablare se poate executa la locatia dumneavoastra. Pentru o sablare corecta si perfecta noi recomandam totusi sa se scoata baghetele de la geam astfel incat sa nu se vada nici o imperfectiune.


Colantare Bucuresti - Autocolant removable


Printul pe autocolant removable este destinat aplicatiilor cu durata medie de viata. Adezivul removable, acrilic ofera materialului o rezistenta de expunere de pana la 2 ani din care 6 luni pentru dezlipirea fara reziduuri. Acest material ofera printului o calitate excelenta si o aplicare facila pe suprafete plane. Este imprimabil cu cerneluri pe baza de solvent (real solvent, mild solvent, eco solvent). Aplicatii: postere; prezentari grafice; POP-up; decorari geamuri; signalistica indoor, etc.

AVANTAJE AUTOCOLANT REMOVABLE

  • Usor de manipulat

  • Ofera printului culor vii

  • Se poate lamnina la cald sau la rece

  • Latimi disponibile 1067, 1372 si 1600mm

0728990292 | comenzi@atlasms.ro

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page