top of page
Logo-Atlasgraphics-on.png

 

Consultati un specialist

Sunati-ne
​pentru o cotatie de pret
0728 990 292
atlasgraphics@atlasms.ro

Firme luminoase si casete luminoase - Preturi avantajoase

Actualizată în: 26 mai 2023

Atlas Media, produce Firme luminoase si Casete luminoase la orice dimensiune si forma.

Asa cum bine se stie, firmele luminoase reprezinta o forma ideala de a va evidentia reclama atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi folosind cele mai bune materiale astfel oferind cel mai bun raport calitate pret.


Modele si tipuri de firme luminoase - Preturi

Firma luminoasa cu fata din backlit banner reprezinta cea mai economica varianta de firma luminoasa insa, in acelasi timp, este solutia optima pentru firmele luminoase de foarte mari dimensiuni, de pana la 50m lungime sau nelimitat prin imbinarea mai multor fasii de backlit banner.

Firma luminoasa cu fata din plexiglas este varianta optima - Firmele luminoase un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat.

Firma luminoasa cu fata din policarbonat este varianta un pic mai economica fata de cea din plexiglas. Firmele luminoase din policarbonat prezinta o rezistenta mare fizica la impact sau intemperii, se preteaza la dimensiuni mari (6x2m dimensiunea maxima).

Dibond-ul este un material compozit, un sandwich intre doua placi de aluminiu si un miez de plastic la interior. Prezinta o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale. Deoarece materialul este opac, numai elementele decupate din dibond si acoperite cu autocolant sau plexiglas vor fi iluminate.

Firma luminoasa ProLight ofera un prestigiu aparte. Este produsa din plexiglas transparent prin gravarea brandului pe suprafata plexiglasului si iluminarea in cant a acestuia. Deoarece plexiglasul este transparent numai partea gravata se va ilumina restul plexiglasului ramanand transparent.


Cum obtin o oferta de pret pentru firma luminoasa ?


Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze !



reclama-luminoasa.jp2

Firme luminoase

cruce-farmacie.jp2

Cruci Farmacie

reclama-publicitara.jpeg

Expozitionale

afis-publicitar-poster.jp2

Afise si autocolante

  • Facebook
  • YouTube
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
bottom of page