Firme si casete luminoase plexiglas - Pret Firma luminoasa plexiglas

Firme si casete luminoase cu fata din plexiglas sunt varianta optima - un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat.

firme luminoase plexiglas
firme luminoase plexiglas

Firma si caseta din plexiglas poate fi atat simpla fata cat si dubla fata.


Casetele luminoase plexiglas cu fata din plexiglas au in componenta profile de aluminiu de diverse latimi 90mm, 120mm, 150mm, sau 180mm in cazul casetelor luminoase cu doua fete

In interiorul casetei se regaseste un cadru metalic dispus pe toate laturile casetei pentru ai oferi rezistenta de care are nevoie la conditiile de mediu.

Electrica din interiorul carcasei este compusa din module led cu alimentare continua.

Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizeaza doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter la cerere.

Dimensiune maxima recomandata: 3mp, conditionati de lungimea maxima a plexiglasului. Toate aceste casete luminoase plexiglas ce depasesc aceasta dimensiune se realizeaza modular din mai multe elemente, iar fata din plexiglas necesita imbinare


Doresti sa produci o firma luminoasa din plexiglas pentru spatiul tau comercial ?