top of page

Firme si casete luminoase plexiglas - Pret Firma luminoasa plexiglas

Actualizată în: 26 mai 2023

Firme si casete luminoase cu fata din plexiglas sunt varianta optima - un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat.

firme luminoase plexiglas
firme luminoase plexiglas

Firma si caseta din plexiglas poate fi atat simpla fata cat si dubla fata.


Casetele luminoase plexiglas cu fata din plexiglas au in componenta profile de aluminiu de diverse latimi 90mm, 120mm, 150mm, sau 180mm in cazul casetelor luminoase cu doua fete

In interiorul casetei se regaseste un cadru metalic dispus pe toate laturile casetei pentru ai oferi rezistenta de care are nevoie la conditiile de mediu.

Electrica din interiorul carcasei este compusa din module led cu alimentare continua.

Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizeaza doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter la cerere.

Dimensiune maxima recomandata: 3mp, conditionati de lungimea maxima a plexiglasului. Toate aceste casete luminoase plexiglas ce depasesc aceasta dimensiune se realizeaza modular din mai multe elemente, iar fata din plexiglas necesita imbinare


Doresti sa produci o firma luminoasa din plexiglas pentru spatiul tau comercial ?

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze !Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292 program non stop de luni pana duminica.


Oferim masuratori, transport si montajul reclamei luminoase la cerere in toata tara !


casete luminoase plexiglas
casete luminoase plexiglas

Firme luminoase cu fata din stiplex (Plexiglas) si cant cu profile speciale din aluminiu, reprezinta compromisul ideal intre pret si aspect.

Stiplexul utilizat este special conceput pentru confectionarea de casete luminoase si in functie de marimea firmei, poate fi de intre 3 si 5 mm grosime. In vederea personalizarii folosim doar atocolant translucent ce este disponibil intr-o paleta larga de culori.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page