top of page

Reclame luminoase - Pret reclama luminoasa

Actualizată în: 26 mai 2023

Atlas Media produce reclame luminoase de orice tip sau forma. Reclamele luminoase pot fi de interior sau exterior. Montaj si transport pentru reclame luminoase oriunde in Romania.

Oferim o gama larga de reclame luminoase: Reclame luminoase tip caseta luminoasa, reclame luminoase cu litere volumetrice, logo-uri volumetrice, reclame luminoase de interior din textil.

Asa cum bine se stie, pe piata din Romania exista foarte multe tipuri si modalitati de a costrui reclame luminoase ! De la reclame luminoase clasice la cele compuse din materiale usoare cu finisaje deosebite sau forme atipice.

Avand in dotare aparatura de ultima generatie reusim cu brio sa indeplinim orice cerinta, calitate, exigenta in acest domeniu.


Reclamele luminoase reprezinta o forma ideala de a va evidentia reclama atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi fie ca va afisati logo-ul fie ca va prezentati produsele si serviciile prestate.


Modele si preturi de reclame luminoase

Reclame luminoase - Pret reclama tip caseta

Acest tip de reclame sunt folosite pentru a va promova afacerea. Iluminarea se face cu led, au profil de aluminiu, se pot face dubla fata si cel mai important acest tip de reclama se poate face la orice dimensiune.


Pretul acestor tipuri de reclame incep de la 200 euro mp cele cu fata de poliplan si 250 euro mp cele din plexiglas.


Reclame luminoase - Pret reclama de interior

Reclamele luminoase de interior sunt cele din textil. Au o fata usor de montat si de schimbat pe viitor. Reclamele de acest tip sunt des intalnite in mall-uri si fast food-uri.


Pretul unei astfel de reclama porneste de la 200 euro.


Reclame luminoase - Diverse iluminari
reclame luminoase
reclame luminoase

Atlas Media produce orice tip sau forma de reclama luminoasa. Suntem specializati pe piata din Romania in productie de iluminari.


Reclame luminoase cu litere



Reclama luminoasa RGB - Noua gama de reclame

Ne-am extins si pe piata reclamelor luminoase de tip RGB. Putem produce reclame de tip ecran video, programabil, reclame RGB cu mesaj sau imagini.

reclame luminoase rgb
reclame luminoase rgb

Cere acum oferta de pret pentru reclame luminoase prin e-mail comenzi@atlasms.ro sau telefonic 0728990292

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page