top of page

Bannere publicitare

Atlas Media producator de bannere publicitare la orice dimensiune. Finisari incluse in pret.

Bannerele publicitare reusesc sa fie de departe cele mai puternice forme de reclama publicitara pentru ca in comparatie cu alte modele de promovare bannerul este cea mai buna solutie de a iesi in evidenta. 

Bannerele publicitare atrag atentia. Dimensiunile mari le fac sa fie foarte usor de observat si sa aiba si un design foarte bine gandit care sa aduca foarte usor efectul dorit. Datorita costurilor mici si impactului vizual puternic bannerele publicitare atrag atentia. Din aceste motive bannerele publicitare au o foarte mare amploare in tara noastra.  

 

Avantajele publicitatii realizate cu bannere publicitare sunt de necontestat printre ele gasind si gradul de vizibilitate mare si rezistenta foarte buna a imaginilor in timp.

banner-publicitar-stradal.jp2

Bannere publicitare : Servicii de montaj si grafica

 

Oferim servicii integrale si profesioniste de concepere si realizare pentru banner publicitar, banner reclame, cat si pentru bannere personalizate, in functie de nevoile companiei tale. 

Un banner publicitar de succes este acela care transmite potentialilor clienti un mesaj clar, concis, intr-o grafica placuta si convingatoare.

Banner-ul publicitar este cel mai cautat instrument in publicitate. Datorita flexibilitatii, a multitudinilor sale forme de prinderi si a preturilor fara concurenta, banner-ul este solutia optima pentru afisaje stradale, afisaje indoor (pentru interior), afisaje outdoor (pentru exterior), precum si pentru alte tipuri de intrebuintari.

Oferim toate serviciile necesare pentru producerea si montarea banner-ului publicitar.  Oferim la cerere, transport si montaj in toate orasele mari din tara: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi, Galati, Craiova, Brasov, Piatra Neamt, etc.

banner publicitar.jpeg

Banner publicitar : Preturi accesibile

Pretul bannerelor publicitare variaza in functie de cantitate. Regasiti bannere publicitare standard cu mesaje predefinite in magazinului nostru.

Pretul banner publicitar pentru o cantitate mai mica de 3 mp:  10 euro

Pretul banner publicitar pentru o cantitatea 3-10 mp:  6.5 euro

Pretul banner publicitar pentru o cantitatea 10-25 mp:  6 euro

Pretul banner publicitar pentru o cantitatea 25-50 mp:  5 euro

Pretul banner publicitar pentru o cantitatea 50-100 mp:  4.5 euro

Pretul banner publicitar pentru o cantitatea >100 mp:  4 euro

Bannerul publicitar reprezinta una dintre cele mai vechi forme de publicitate din toata lumea.


Materialul din care acesta este confectionat se numeste frontlit si se poate gasi in mai multe tipuri caracterizate de grosimea acestuia si rezistenta cusaturii din care acesta este format.


Este drept ca astazi toti dorim forme de publicitate cat mai rapide si cat mai ieftine, insa trebuie sa ne gandim putin si la perioada de afisare a acestuia si locul unde va fi montat.


Daca se doreste o afisare pe termen scurt, iar locul unde se monteaza acesta este unul drept fara denivelari atunci putem opta cu siguranta la cel mai ieftin material posibil si anume frontlit de 440 gr/mp cu rezistenta
de 500 / 500.
De cealalta parte, daca se doreste un banner publicitar cu o afisare pe termen mai lung, putem opta pentru varianta de 510 gr/mp cu rezistenta tesaturii de 1000×1000.

Daca aveti nevoie de un banner outdoor tiparit fata verso noi vi-l oferim la un pret decent pe material de calitate tiparit o imprimanta de ultima generatie.

 

Finisajele ( capse , gauri de vant, buzunare, tiv ) sunt incluse in pret.

 

Folosim frontlit gros, rezistent la actiuni mecanice.

Cum pot face cerere pentru ofertare ? Ce pret are un banner publicitar stradal ?

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292 Programul nostru de lucru pentru asistenta este 08:30-17:30 Luni - Vineri !

banner-publicitar-stradal

Vezi si:

Banner publicitar stradal - Pagina Atlas Media
https://www.atlasgraphics.ro/banner-print-mare

Bannere publicitare ieftine - Blog post
https://www.atlasgraphics.ro/post/banner-publicitar-print-bucuresti

Pret Banner publicitar - Blog post
https://www.atlasgraphics.ro/post/banner-publicitar-preturi-si-detalii-pentru-printare-banner

Bannere publicitare stradale - Blog post
https://www.atlasgraphics.ro/post/bannere-bucuresti-print

bottom of page