top of page

Firme si casete luminoase

Atlas Media producator de firme luminoase plexiglas.

Firmele si casetele luminoase din plexiglas reprezinta cea mai buna metoda de prezentare stradala. Firma luminoasa cu fata de plexiglass este in general folosita pentru exterior (outdoor) insa se poate folosi si pentru decorarea de interior (indoor).

Oferim montaj, transport si masuratori la cerere pentru producerea casetei (firmei) luminoase perfecte. La cererea clientului oferim si servicii de grafica.

Productia firmei luminoase se face in Bucuresti, insa dispunem de echipe de montaj profesioniste in toata tara.

Cere acum o oferta de pret pentru caseta/firma luminoasa pe care o doresti.

firme luminoase plexiglas

Firmele si casetele luminoase din plexiglas pot fi atat iluminate led cat si neiluminate. Deasemenea pot avea diferite forme dupa preferinta clientului. Avem posibilitatea de a taia cu precizie pe CNC exact dimensiunea si forma pe care o doriti. Datorita dimeniunii foii de plexiglas, firma/caseta nu poate depasi 3 m. Pentru dimensiuni mai mari, suntem nevoiti sa facem caseta din mai multe bucati.

firme luminoase plexiglass

Din ce este formata o firma luminoasa plexiglas ?

Firmele si casetele luminoase cu fata de plexiglas sunt formate dintr-un profil de aluminiu de 10 cm in general. Insa in cazul firmelor luminoase de interior acestea pot avea dimensiunea de 6 cm. Daca se doreste o caseta cu iluminare dubla fata, atunci grosimea este de 14-18 cm. Iluminarea firmelor se face cu leduri, iar fata luminoasa este din plexiglas. 

In cazul casetelor/firmelor neiluminate grosimea este de minim 2cm.

Electrica din interiorul carcasei este compusa din module led cu alimentare continua.

Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizeaza doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter la cerere.

Daca doriti sa comandati firme luminoase din plexiglas la dimensiuni standard puteti sa vizitati magazinul nostru online:

www.magazin-atlas.com

Prinderea firmei luminoase se face in functie de necesitatea clientului, se poate fata in lateral in cazul consolelor, in tavan sau in partea din spate.

caseta luminoasa

Cum pot face cerere pentru ofertare ? Ce pret are o firma luminoasa din plexiglas ?

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292. Programul nostru de lucru pentru asistenta este 08:30-17:30 Luni - Vineri !

firma luminoasa
Vezi si:

Casete si firme luminoase - Pagina Atlas Media
https://www.atlasgraphics.ro/caseta-luminoasa-led

Firme si casete luminoase - Blog post
https://www.atlasgraphics.ro/post/firme-si-casete-luminoase-plexiglas-pret-firma-luminoasa-plexiglas

Firme si casete luminoase - Modele si tipuri de firme luminoase
https://www.atlasgraphics.ro/post/firme-luminoase-si-casete-luminoase-preturi-avantajoase
bottom of page