Standuri POSM
Autocolant
Window Graphics

Printul INDOOR se foloseste pentru decorarea si amenajarea spatiilor interioare din centre comerciale, birouri, pentru promovarea unor evenimente, etc. 
Pretul de productie al printurilor indoor variaza in functie de tipul de material ales pentru imprimarea graficii si a dimensiunilor acestora. 
Calitatea printurilor indoor este superioara printurilor outdoor din punct de vedere al rezolutiei imprimarii. 

Printul indoor se poate realiza pe o gama variata de materiale precum: 
- Canvas, folosit la realizarea tablourilor 
- Autocolant, folosit la decorarea de vitrine, realizarea de panouri din forex 
- Tapet, personalizat cu orice imagine dorita si folosit la decorarea peretilor 
- Window graphic, autocolant ce permite vizibilitatea din interior spre exterior si se aplica pe geamuri 
- Floor graphic, autocolant printat in diverse imagini ce se aplica pe podea in interior, folosit in general pentru directionarea catre un anumit magazin. 


Dimensiunile printurilor indoor poate varia in functie de proiectele dvs si de materialul ales pentru imprimarea graficii. Particularitatea printurilor indoor consta in rezolutia maxima de imprimare, respectiv 1440DPI, folosita exclusiv pentru acestea,deoarece contactul vizual se face de la mica distanta, iar orice mica imperfectiune ar putea fi sesizata cu usurinta. 
De asemenea, printul indoor se poate monta pe diverse suporturi de tip sistem roll-up, sistem pop-up, panouri sandwich, rame click, sau putem construi totemuri, mese sampling, insule, standuri personalizate. Va asiguram montajul printurilor indoor in orice locatie nationala si in Bucuresti.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Canvas
Tapet
Floor Graphic

Consultati un specialist

Sunati-ne
​pentru o cotatie de pret
0765 491 597
Marin Dan
marindan.atlasmedia@gmail.com
Cotatie PRET Luni-Duminica
09:00 - 23:00
Program Hala
08:30 - 18:00
WhatsApp.png
logo.png