top of page
Atlas Media produce tablouri canvas si multicanvas, tablouri decorative pe sasiu lemn si panza personalizata cu poza ta sau una standard propusa de noi, tablouri pentru decoratiuni interioare, tablouri multicanvas 2-8 piese, tablouri personalizate.
Cum comand un tablou canvas sau multicanvas ?

Pentru a intra in posesia unui tablou canvas sau multicanvas primul lucru ce trebuie sa-l faci este sa ne contactezi. Poti plasa comanda tabloului prin intermediul magazinului online daca doresti un tablou cu grafica standard din modelele propuse de noi sau daca vrei sa iti creezi propriu tablou cu imaginea ta, atunci trebuie sa ne contactezi ori telefonic la numarul 0728990292 ori la una din adresele de mail: comenzi@atlasms.ro

Programul nostru de lucru pentru asistenta este 08:30-17:30 Luni - Vineri !

Tablourile canvas sunt de mai multe feluri. 

1. Tablourile canvas simple se diferentiaza in functie de material. Puteti opta pentru panza din bumbac sau panza din poliester.
2. Tablourile multicanvas sunt tablouri create din mai multe piese. Orice tablou se poate produce din 2 sau mai multe piese.
Tablouri multicanvas 4 piese / tablouri canvas 5 piese / tablouri canvas 7 piese

canvas 2.jpg
Tablouri Canvas / Multicanvas

Canvas sau "panza" este un material alb, opac, destinat printarii digitale.

Printurile pe canvas se fac la calitate foarte mare, 2400 DPI - super foto. Tablourile canvas rezultate sunt foarte calitative si in acelasi timp au aspectul unei picturi pe panza clasica.

Putem obtine tablouri canvas ieftine prin reproducerea tablourilor celebre, prin print pe canvas.

Tablourile canvas personalizate mari pot fi impartite in multe tablouri canvas mici - setul de tablouri numindu-se Tablou multicanvas.

Tablourile multicanvas produse prin print pe panza sunt o alegere foarte buna pentru living room-uri, cluburi, restaurante si in orice locatie in care aspectul modern este dorit.

Aplicatii pentru tablouri canvas si tablouri multicanvas: reproduceri tablouri celebre, decorare de magazine, decorare galerii arta, decorare restaurante, decorare receptii etc.

tablou%20canvas%20personalizat_edited.jp

Tablou

Magazin Online

Tablou canvas imprimat

Sasiu de lemn

Panza poliester sau bumbac

Pret de la:

55 lei

tablouri multicanvas living.jpg

Multicanvas

Magazin Online

Tablou canvas imprimat

Sasiu de lemn

Panza poliester sau bumbac

Pret de la:

240 lei

Tablouri-Canvas-personalizate_edited.jpg

Tablou

Magazin Online

Tablou canvas imprimat

Sasiu de lemn

Panza poliester sau bumbac

Pret de la:

55 lei

bottom of page