top of page

Reclame luminoase

Atlas Media producator de reclame luminoase.

Piata reclamelor luminoase este una vasta, exista foarte multe tipuri si modalitati de a construi reclame luminoase ! De la casete luminoase clasice la cele compuse din materiale usoare cu finisaje deosebite sau forme atipice. Avand in dotare aparatura de ultima generatie reusim cu brio sa indeplinim orice cerinta, calitate, exigenta in acest domeniu. Sa incercam o mica clasificare a reclamelor luminoase cel mai des intalnite.

 

Nu ne  limitam doar la produsele prezentate mai jos ci suntem deschisi oricarui proiect. Incearca sa gasesti modelul de reclama luminoasa ideala pentru afacerea ta in lista de mai jos, iar daca nu ai nici cea mai vaga idee, contacteaza-ne si o gasim noi.

reclama-luminoasa.jp2

Reclame luminoase standard, sunt reclamele numite firme luminoase sau casete luminoase. Reclama poate avea orice forma si dimensiune, iluminarea poate fi propriu zisa sau printr-un modul extern. Reclamele luminoase pot fi si panouri sau bannere publicitare iluminate extern cat si litere volumetrice din diferite materiale.

reclama-luminoasa-bucuresti.jp2

Din ce este formata o reclama luminoasa ?

Reclame luminoase standard, sunt reclamele numite firme luminoase sau casete luminoase. Se pot face la orice dimensiune, iluminarea se face pe leduri, avand un profil de aluminiu intre 6-10 cm grosime pentru reclamele de interior si 10-18 cm pentru reclamele de exterior sau cele cu iluminare dubla fata.

Electrica din interiorul carcasei este compusa din module led cu alimentare continua.

Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizeaza doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter la cerere.

Daca doriti sa comandati firme luminoase la dimensiuni standard puteti sa vizitati magazinul nostru online:

www.magazin-atlas.com

Prinderea firmei luminoase se face in functie de necesitatea clientului, se poate fata in lateral in cazul consolelor, in tavan sau in partea din spate.

reclama-luminoasa-caseta.jp2

Cum pot face cerere pentru ofertare ? Ce pret are o reclama luminoasa ?

Trimite cererea pe adresa de mail comenzi@atlasms.ro iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze ! Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0728990292. Programul nostru de lucru pentru asistenta este 08:30-17:30 Luni - Vineri !

reclama-luminoasa-panou.jp2

Modele de reclame luminoase

Reclamele luminoasa pot avea si litere 3D taiate pe CNC si iluminate. Deasemenea se pot programa pentru o afisare gandita de dvs. Cere acum oferta pentru o reclama luminoasa si iti oferim cel mai bun raport calitate pret !

Reclama luminoasa model TOTEM.  Se poate construi o structura din metal pentru reclama dorita sau se poate produce un totem dintr-o singura bucata. Deasemenea litere volumetrice se pot atasa pe un panou de bond sau prinderea se poate face direct in perete.

reclama-litere.jp2
reclama-luminoasa-totem.jp2
Vezi si:

Casete si firme luminoase - Pagina Atlas Media
https://www.atlasgraphics.ro/caseta-luminoasa-led

Firme si casete luminoase - Blog post
https://www.atlasgraphics.ro/post/firme-si-casete-luminoase-plexiglas-pret-firma-luminoasa-plexiglas

Firme si casete luminoase - Modele si tipuri de firme luminoase
https://www.atlasgraphics.ro/post/firme-luminoase-si-casete-luminoase-preturi-avantajoase
bottom of page