top of page

Tablouri personalizate - Tablou canvas

Cel mai bun pret pentru personalizarea de tablouri cu poza ta.

Atlas Media producator de tablouri canvas personalizate. Oferim cele mai bine preturi in raport cu calitatea.

Producem tablouri si la dimensiuni mari.

tablouri-personalizate

Tablouri personalizate in doar 24 ore

Pentru a personaliza un tablou tot ce trebuie sa faci este sa alegi o poza din baza noastra de date, sa cauti pe Google sau sa ne trimiti o poza ce o aveti dumneavoastra. Ne puteti contacta telefonic sau pe mail pentru a ne furniza datele necesare. Bineinteles pentru tablouri personalizate avem nevoie si de preferintele dumneavoastra referitoare la dimensiunea produsului.

Ce inseamna un tablou canvas personalizat ?

Un tablou canvas personalizat este format dintr-o panza (bumbac sau poliester) ce o puteti alege in momentul in care faceti comanda. Personalizarea tabloului se face prin imprimare cu cerneala, la cerere se poate si adauga lac pentru: invechire, creponare sau luciu.

Dupa printarea panzei, aceasta se prinde pe un sasiu de lemn de 0.8-3cm in functie de dimensiunea tabloului.

Grafica ramei din lemn se poate personaliza dupa preferinta clientului, poate avea o culoare aleasa de dvs sau pur si simplu poate fi o continuare a imaginii in sine.

tablou personalizat

Personalizare tablou cu poza mea ?

tablou canvas

Putem personaliza produsul cu orice poza trimisa de dvs, insa in functie de calitatea pozei putem sa alegem o dimensiune optima.

 

Daca doriti sa comandati un tablou personalizat standard ca dimensiune puteti vizita magazinul nostru online www.magazin-atlas.com/tablouri-canvas

Tot in magazinul nostru, la sectiunea tablouri canvas puteti sa faceti si simulari de pret in functie de dimensiune, material si lacuri aplicate. Daca nu gasiti dimensiunile dvs va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

Modele de tablouri canvas

Cum se face plata si transportul tabloului personalizat

Plata se poate face la sediul nostru din Dudesti-Pantelimon nr 42, online sau ramburs daca nu sunteti din Bucuresti.

Transportul tabloului se face la cerere prin Fan Curier oriunde in tara.

bottom of page